🔺 با این #چاشنی خوشطعم #ناباروری را درمان کنید
🔷🔹 کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند، مصرف #سیر میتواند خطر ابتلا به بیماری هایی همچون سرطان، بیماریهای #قلبی – عروقی و دیابت نوع دو را به میزان زیادی کاهش دهد؛ این یافتهها به وسیله دانشمندان دانشگاه ناتینگهام انگلستان به دست آمده است.
🔷🔹 از دیرباز استفاده از سیر برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گرفته است و کارشناسان اکنون دریافتند وجود ترکیبهای معدنی در این ماده خوراکی از جمله سولفات که سبب طعم و بوی خاص این ماده خوراکی میشود از جمله مهمترین دلایل مزایای سلامت در این ماده غذایی است.
🔷🔹 سیر از دسته سبزیجاتی مانند پیاز و پیازچه است که ماده معدنی سولفات را از خاک جذب میکنند و نیز دارای ترکیبات گوگردی هستند که سبب تمایز بوی سیر میشود.
🔷🔹 استفاده از سیر از قرنها پیش در آسیای میانه و تمدن سومر وجود داشته است و حتی اقوام باستانی مصر مصرف این ماده غذایی را برای درمان بیماری هایی، چون مشکلهای قلبی عروقی، کمک به سلامت دستگاه گوارش و حتی افزایش توان باروری و درمان ناباروی مفید دانسته اند.
🔷🔹 یافتههای اخیر دانشمندان روسی نیز نشان میدهند سیر میتواند اثرهای مضر فلزات سنگین در بدن را از بین ببرد و سبب دفع آنها شود؛ از جمله دیگر مزایای سیر، اثر کاهندگی آن بر فشارخون و جلوگیری از رشد تومورهای #سرطانی است، به همین دلیل کارشناسان به افراد مبتلا به سرطان توصیه میکنند در رژیم غذایی خود مصرف سیر را قرار دهند.
🔷🔹 سیر را میتوان به حالتهای مختلف از جمله خام، پخته یا سرخ شده مصرف کرد و اثر درمانی آن کاهش چندانی پیدا نمیکند، اما مصرف سیر خام یا بخار پز شده مفیدتر است.
🔷🔹 کارشناسان توصیه میکنند افراد سیر یا پودر سیر را به خوراکی هایی که میتواند دارای این چاشنی باشد اضافه کنند تا از ابتلا به بسیاری از بیماریها مصون بمانند.
🔷🔹 البته برخی افراد به این ماده غذایی #آلرژی دارند و می تواند سبب تورم و التهاب در بدن آنها شود که این دسته از افراد نباید از سیر استفاده کنند.
📕 منبع: تینیوز
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw