توصیه‌های مهم امام خمینی (رحمة الله علیه) دربارۀ حفظ وحدت مردم

توصیه‌های مهم امام خمینی (رحمة الله علیه) دربارۀ حفظ وحدت مردم و‌ مسئولان و جریان‌های سیاسی در مقابل آمریکا:

💥 همه قوا، هرچه فریاد دارید بر سرِ آمریکا بکشید!
امروز در رأس همۀ مسائل اسلام، قضیۀ مواجهه با آمریکاست.

💥 تشنج ایجاد نکنید! مسائل و مشکلات را بدون سروصدا حل کنید. سروصدای شما باید در مقابل آمریکا باشد.

🔵 امام خمینی (رحمة الله علیه):

◀️ در یک چنین موقعی که وضعمان این‌طور است، مسئله هر چه هم مسئله مهمی باشد، نباید تشنج ایجاد کنیم. باید مسئله را به‌طور سالم و عاقلانه و بی‌هیاهو طرح بکنیم.

◀️ الآن در رأس همه مسائل اسلام، این قضیه مواجهه با آمریکاست.
اگر بخواهید قدر‌ت‌ها[یمان] را جدا کنیم از هم، بخواهیم از هم جدا کنیم، قوا از هم منفصل بشود، کشیده بشود از این طرف و از آن طرف، اینها همه‌اش به نفع آمریکا تمام می‌شود. و دست‌هایی در اینجا هست برای ایجاد یک چنین مسائلی. این مسائل را ایجاد می‌کنند و گاهی هم استفاده از روح پاک جوانان می‌کنند.

◀️ این جهت خیلی باید مورد نظر همه آقایان باشد، که مبادا یک‌وقتی ما از آن مسیری که داریم، که امروز فقط یک مطلب است، و آن اینکه الآن دشمن ما آمریکاست. و باید تمام تجهیزات ما طرف این دشمن باشد. مبادا یک وقتی یک تبلیغات سوئی بشود. و یک چیزهایی بشود که اسباب این بشود که نظرهای ما تشتت پیدا کند. افکارمان مختلف بشود. ما یک افکاری داشته باشیم، شما یک افکاری داشته باشید، دستجات دیگر افکاری دیگر داشته باشند. همه افکار الآن باید یک [سمت‌] باشد.

◀️ هرچه هم مسئله بزرگ باشد، مسائلی که برای دوستانمان طرح است، هرچه هم بزرگ باشد، امروز نباید ما تشنج ایجاد کنیم برای آن. مسئله داریم، فرض کنید که یک مسئله مهمی داریم، این مسئله باید مثلاً با من گفته بشود. دو سه نفر تعیین بکنند بیایند با من صحبت بکنند. مسئله فرض کنید به کسی دیگر مرتبط است، باز همان‌طور بکنند که یک حل بدون سر و صدا باشد. سر و صدای امروز، قضیه‌ای است که مقابله با آمریکاست.
امروز هر سروصدایی بلند بکنید که غیر از این مسیر باشد بدانید که بردش را آنها دارند.

◀️ بدانید شما با یک قدرتی مواجه هستید که اگر یک غفلت بشود مملکتتان از بین می‌رود. غفلت نباید بکنید. غفلت نکردن به این است که همه قوا، هر چه فریاد دارید سر [آمریکا] بکشید. هر چه تظاهر دارید بر ضد آن بکنید. هر عملی دارید، عمل مثبت را، [بر ضد] آن کنید. قوای خودتان را مجهز کنید.

📚 منبع: صحیفه امام خمینی، جلد ۱۱، از صفحه ۱۱۷ تا صفحه ۱۲۲. سخنرانی در تاریخ ۴ آذر ۱۳۵۸ (اهمیت شناخت موقعیت و شرایط زمان برای طرح مسائل)
🎙 https://emam.com/posts/view/2134

☑️ @mirbaqeri_ir

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.