🔴 هشدار امام عسکری علیه خودمرجع‌پندارها

🔴 هشدار امام عسکری علیه خودمرجع‌پندارها

🔹 امام حسن عسکری(ع) در راستای آماده‌سازی شیعیان برای مواجهه با عصر غیبت امام عصر(عج)، بیانی بسیار راهبردی دارند که می‌تواند معیاری برای تشخیص عالِم شایسته رجوع در دوران غیبت باشد.

🔸 آن حضرت می‌فرمایند: «فَأَمَّا مَنْ کَانَ مِنَ الْفُقَهَاءِ صَائِناً لِنَفْسِهِ، حَافِظاً لِدِینِهِ، مُخَالِفاً لِهَوَاهُ، مُطِیعاً لِأَمْرِ مَوْلَاهُ فَلِلْعَوَامِ أَنْ یُقَلِّدُوهُ» از میان فقها، کسانی شایسته تقلیدند که خویشتن‌دار، حافظ دین، مخالف هوای نفس و مطیع فرمان مولای خود باشند.

💢 بر اساس این حدیث، هر عالمی که ادعای فقاهت و مرجعیت داشت و با تکیه بر تبلیغات، چاپ رساله، برخورداری از امکانات مالی و پول‌پاشی در قالب شهریه و حمایت‌های مالی و… مشغول مریدپروری و خودمرجع‌پنداری شد، این شایستگی را ندارد که محل رجوع و تقلید شیعیان در عصر غیبت باشد.

📌 آحاد شیعیان نیز باید بصیرت به خرج دهند تا در انتخاب مرجع، اسیر شهرت رسانه‌ای، جایگاه اجتماعی ظاهری و تبلیغات گسترده معدودی از خودمرجع‌پندارهای امروزی نشوند.

✍️امید درویشی

#امام_حسن_عسکری
#امام_زمان

🆔 eitaa.com/emame_zaman

خون خواهی رهبر شهید خون خواهی رهبر شهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.