⚠️ خیانت و توطئه؛ فتنه جدید با روکش احقاق حقوق قومیتی
درباره جداییطلبی کردستان عراق:
⚠️ خیانت و توطئه؛ فتنه جدید با روکش احقاق حقوق قومیتی
#سعدالله_زارعی
? #همهپرسی روز سوم مهرماه شمال عراق از دو منظر باید مورد مطالعه قرار گیرد. یک منظر، داخلی است و در اینجا باید اقدام گروه حاکم در اقلیم کردستان از نظر تأثیرات آن بر کشور عراق مورد ارزیابی قرار گیرد و یک منظر هم، طراحی پشت صحنهای است که بهمرور در حال آشکار شدن است. شاید آنچه یک شخصیت مؤثر سعودی -انور عشقی- در یک اجلاسیهی بینالمللی ابراز کرد، نمایی کوچک از توطئهای بزرگ باشد.
? از منظر داخلی، طراحان تجزیهی کردستان عراق علیرغم تجربهای که از این موضوع در تلاش خانوادگی برای تجزیهی قطعهای از منطقه در ایران -زمان فتنهی ۹ ماههی قاضی محمد- و تجزیهی قطعهای از منطقه در عراق -حد فاصل ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۳- دارند و میدانند این جداییطلبی بدون آنکه به نتیجه برسد، در درجهی اول هزینهی سنگین جانی و مالی و موقعیتی برای کردها دارد و در مرتبهی بعدی، شعلهورکنندهی فتنههای متعدد است، بهجای تلاش واقعی برای بهبود شرایط زندگی مردم کُرد و حلوفصل اختلافات و همراهی با خیرخواهان، که مکرراً با آنها وارد صحبت شدهاند، مقدمات جنگ و درگیری سنگین علیه کردها از یکسو و زمینهسازی برای مداخلهی فتنهگران غربی را از سوی دیگر فراهم کرده است.
http://l1l.ir/2nmd
⭕️ از منظر بیرونی، نمیتوان تردید کرد که آمریکا، اسرائیل و عوامل وابستهی به این دو، از روند منطقه و پیروزی جبههی مقاومت بر تروریسمِ تحتالحمایه در منطقه راضی نیستند. کافی است نگاهی به اظهارنظرهای مقامات صهیونیستی و آمریکایی بیندازیم تا بر میزان وحشت آنان از موفقیت «نسخهی بومی سپاه» پی ببریم. آنان در این یک سال در تلاش بودند تا یک جبههی سنگین بینالمللی و منطقهای علیه «سپاه و شجرههای طیبهای که در کشورهای منطقه نوید امنیت و آزادی میدهند»، پدید آید و در این راه، آشکار شدن سیاهی دیگِ فتنه بر صورتشان را پذیرفتند؛ چراکه مبارزهطلبی علیه سپاه در شرایطی که اگر اقدامات آن نبود، همهی منطقهی غرب آسیا و شمال آفریقا هماینک در سیطرهی تروریستها و از این طریق در سیطرهی غربیها بود، کار دشواری بود.
✅ تحلیلهای روز را در @khamenei_others بخوانید.