نبرد اراده ها، در روایت الهی از جنگ “

📄 #خلاصه

🗂 بخشی برنامه ی تلویزیونی سمت خدا ، یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴

(https://eitaa.com/abedini/7529)”

نبرد اراده ها، در روایت الهی از جنگ “

🔸هرچقدر به جنگ آخر الزمان نزدیکتر می‌شویم #جنگ_شناختی شدیدتر می‌شود، سرعت و شدّت حوادث بیشتر می‌شود، و آن‌چیزی که سرنوشت جنگ را معلوم می‌کند آن «اراده‌های مردم» است که آن را تعیین می‌کند، نه فقط سازوکار در صحنه‌ی نظامی.

🔻میدان حقیقی نبرد، جنگ اراده‌هاست، نه آهن‌ها: باید دانست که در دوران آخرالزمان، ماهیت جنگ‌ها دگرگون شده است. اگر جنگ را ده درجه درنظر بگیریم نُه دهم نبرد امروز، در عرصهٔ «جنگ شناختی» اراده‌هاست، و تنها یک دهم آن در میدان سخت‌افزارها و نبردهای نظامی رخ می‌دهد. لذا کسی پیروز نهایی است که عمده در جنگ شناختی و نبرد اراده‌ها غلبه پیدا کند.

🔻 اقدامات نظامی مقدمه‌ای هستند تا اراده‌ها بر حول آن شکل بگیرند.

🔻در روایت الهی از جنگ، معجزات الهی و نفوذ قدرت الهی و تاثیرش در همگرایی اراده‌‌های مردم دیده می‌شود.

🔻تمام محاسبات مادی و نظامی، با همهٔ عظمت و قداستشان، در برابر گسترهٔ روح و ارادهٔ انسان، همچون حلقه‌ای ناچیز در بیابانی بی‌کران (كَحَلْقَةٍ فِي فَلاَةٍ قِيٍّ) هستند. دشمن نیز این را می‌دانست و نقشهٔ اصلی‌اش، یک تهاجم شناختی برای ایجاد یأس و فروپاشی ارادهٔ ملت بود. اما به لطف الهی، این نقشه‌اش نتیجهٔ معکوس داد.

🔻دشمن صهیونی پیش‌بینی و تحلیلش از جامعه ما و نحوه عملیاتش این بود که با زدن فرماندهان ارشد ما و حمله بر پدافند دفاعی ما، در #جنگ_شناختی هم با زمینه‌های قبلی در جامعه، موجب حاکم شدن یک یأس عمومی در مردم، و بدنبالش از دست دادن اراده‌ها و واگرایی و حرکت‌های ضرب العجلی و از هم پاشیدن اجتماعی ایجاد بشود!

🔻اما برعکس آنچه آنها انتظار داشتند دیدیم که مردم ما چگونه در این #جنگ_شناختی با اتحاد و همدلی‌شان پیروز شدند (که شاید بتوان گفت بی‌سابقه بود، و از اول انقلاب تاکنون چنین اتحادی میان ملت‌مان از سلایق مختلف نداشتیم، حتی با کسانی که در خارج از کشور بودند و از نظام بریده بودند آنها هم به این اتحاد ملحق شدند).

🔻 تا حمله به ایران عزیز و شهادت فرماندهان و دانشمندان و برخی از مردم عزیزمان انجام شد طوری قلب ها و اراده های مردم را باهم متحد و متصل شد که در این #جنگ_شناختی پیروز شدیم.

✅ مرکزتنظیم‌ونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.