🌿 دعا برای همه

🌿 دعا برای همه

#آداب_زیارت

🔻 سیره آیت‌الله بهجت قدس‌سره در هنگام زیارت:

🤲 به زیارت که مشرف می‌شدند، دعایشان اغلب برای همه بود. می‌فرمودند: «من اینجا آمده‌ام برای همین‌هایی که هستند؛ برای همین‌ها آمده‌ام.»

✨در زیارت بسیار به یاد حق‌داران و مؤمنین بودند. بعضی از زیارت‌ها را پنج مرتبه می‌خوانند؛ به نیابت از آن‌هایی که درنظر داشتند.

🎁شخصی از دوبی آمده بود و می‌گفت: «من پانزده سال پیش در حرم پشت سر ایشان نشستم تا کارشان تمام بشود. کار ایشان که تمام شد، عذرخواهی کرد و فرمود: «ببخشید، مشغول بودم. حس کردم شما آمدید. شما را هم شریک اعمال کردم.» من پهلوی آقا ننشسته بودم، پشت سرش بودم. آن شخص گفت: «ای‌کاش سال‌ها منتظر می‌ماندم.»

🔆 بارها می‌فرمودند: «همین‌جا که مشغولم، حوایج همۀ این‌هایی را که اطرافم هستند، درنظر دارم.»

🌼 روزی پس از زیارت امام رضا علیه‌السلام بر سر قبر مرحوم نخودکی رحمة‌الله‌علیه فاتحه می‌خواندند. شخصی اصرار می‌کرد که جمعیت را بشکافد و با فریاد و درگیری با مردم، به‌سمت آقا برود. ایشان از من پرسیدند: «این چه نیازی دارد که این‌قدر اصرار می‌کند؟» گفتم: «برای اینکه می‌خواهد درد دلش را برای شما بگوید.» ایشان فرمودند: «من هم برای حوایج این‌ها اینجا آمده‌ام؛ برای خودم که نیامده‌ام. اینجا آمده‌ام که از این مرحوم بخواهم خدمت امام وساطت کند. من برای حوایج این‌ها آمده‌ام، نه کار خودم».

📚برگرفته از کتاب صحبت سال‌ها، ص٣٠۴.
(مجموعه خاطرات حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج شیخ علی بهجت)

#دعا_برای_دیگران #زیارت_نیابتی #آیت_الله_بهجت #سیره_عملی #خاطرات_علما #زیارت_با_معرفت #شفاعت

☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدس‌سره
✅ @bahjat_ir

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.