از حضرات معصومین به ما رسیده که:

از حضرات معصومین به ما رسیده که:
به خدا قسم که فرج را نمی‌بینید جز اینکه بر صورت هم آب دهان اندازید و همدیگر را دروغگو نامید و لعن کنید!

بعد از قضیه تخریب سامرا در جلسه‌ای نسبتا خصوصی آقای بهجت(ٰره) فرموده بودند که هرچقدر این اتفاقات بیشتر می‌افتد، باور ما بیشتر می‌شود! چرا که از قبل، اهل بیت این‌ها را به ما گفته‌اند. کسی که مشغول انجام وظیفه است، کسی که به دنبال تحصیل رضایت خداست، تزلزلی در اعتقاداتش ایجاد نمی‌شود بلکه باورش بیشتر می‌شود!

این مثالی است برای رویه رسیدن به ظهور:

زن بارداری که هرچقدر که به وقت وضع حملش نزدیکتر می‌شود، اوضاع بر وجودش سخت‌تر می‌شود. بدنش سخت‌تر غذا را می‌پذیرد. دردهایی که عارض بر او می‌شود، ناراحتی‌هایی که بیشتر و بیشتر می‌شود، علامت ظهور یک مولود است!

اوضاع نزدیک ظهور از جهتی ناراحت‌کننده است که مومنینی آسیب می‌بینند و از جهتی معصومین فرمودند که فرج گره خورده‌ است به این حوادث، و فرج مقدمه این حوادث است. از این جهت مومن دل آرامی دارد! وظیفه‌اش را انجام می‌دهد و این‌ها را مقدمه ظهور می‌بیند، حال می‌خواهد در هر جایگاهی باشد!

با شهید ابراهیم هادی همراه باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/2843344995C4bdc20cf63

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.