💥 شرط همراهی با سیدالشهدا(ع)، #برائت از جبهه دشمنان تاریخی و دشمنان امروز، و نیز #محبت و همبستگی و همفکری و همکاری با همراهان آن حضرت است.
🔰 آیتالله میرباقری:
◀️ همراهی با سیدالشهدا(ع) مستلزم دو امر ضروری و قطعی است که در زیارات حضرت، بهویژه در زیارت عاشورا، به آن دو اشاره شده است:
1⃣ شناخت جبهۀ دشمن و موضعگیری در برابر آن (برائت):
حضرت بر محور واقعه عاشورا، یک صفبندی عظیم ایجاد کردهاند. ما موظفیم این صف حق و باطل را بهدرستی بشناسیم و در برابر صف باطل موضعگیری کنیم. محال است کسی با امام حسین(ع) حرکت کند، در حالی که جبهۀ دشمن را نشناسد و نسبتبه آنها موضعگیری و برائت نداشته باشد.
این دشمن، یک دشمنی بزرگ و ادامهدار است؛ چه دستگاه محوری و شیاطین اساسی و اصلی، و چه ادامه و امتداد آنها در جهان امروز و در داخل دنیای اسلام و حتی در درون جامعه مؤمنین. ما باید این امتدادها را بشناسیم و در برابر آن موضعگیری داشته باشیم.
2⃣ انسجام و موالات با همراهان حضرت (محبت):
باید بر محور سیدالشهدا یک ائتلاف و انسجام نیز شکل دهیم. باید براساس «سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکُمْ»، نسبتبه کسانی که در مدار حضرت هستند و راه ایشان را قبول دارند، باید در حالت سِلم باشیم؛ و نه صرفاً در حالت سِلم، بلکه باید نسبتبه آنها محبت داشته باشیم. باید نسبت به همراهان حضرت، موالات، همبستگی، همدلی، همفکری و همکاری متقابل وجود داشته باشد.
☑️ @mirbaqeri_ir
بیاد امام زمان مظلوم و غریبم اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

