مرداب خود ارضايي

مرداب خود ارضايي

زمینه ساز خودارضایی
چهار عامل زمینه ساز خودارضایی بعد از سن بلوغ اند:
1. بالغ شدن به این معنی که به خاطر تغییرات جسمی ـ هورمونی، هیجانی و شناختی در نوجوان توجه به محرکهای جنسی و کشش به جنس مخالف پدیدار می شود.
2. تماس داشتن با اشیاء، تصویرها، فیلم ها و افرادی که میل جنسی را برمی انگیزند و فعال می کنند. در پسرها، نگاه کردن با دقت و لذت به محرک های جنسی، اثر زیادی در بیداری این کشش دارد.
3. مکان و زمان خلوت و مناسب که اجازه می دهد تصویرهای جنسی که فرد با دیدن و یا هر نوع تماس خود آنها را در ذهنش نگه داشته و بایگانی کرده است به سطح هشیاری و آگاهی بیایند و فعال شوند.
4. ویژگی های روحی و رفتاری ضعیف مانند «درون گرایی، اضطراب، نداشتن مهارت های اجتماعی که فرد را گوشه گیر و مشغول به خود می سازد بیشتر نوجوانان بعد از خودارضایی، احساس ناراحتی و گناه می کنند و اگر کتاب هایی که اغلب محتوایشان درباره این موضوع غیرعلمی و ترساننده است خوانده باشند دچار اضطراب زیاد و حتي افسردگی می شوند و دوباره این ناراحتی های روحی، آنها را به خودارضایی می کشاند و حلقه معیوبی شکل می گیرد. ترک خودارضایی چندان دشوار نیست. به چهار زمینه ای که گفتیم توجه کنید و ببینید کدام را می توان از بین برد. بالغ شدن در اختیار شما نبوده و جلوی نشانه ها و خصوصیات آن را نمی توان گرفت. خدا را شکر کنید که بزرگ شده و در گروه مردانی که در آینده خانواده تشکیل می دهند جای گرفته اید.
تماس نداشتن و به ویژه به محرک های جنسی نگاه نکردن در اختیار شما است برای تخیلات خودارضایی خویش، خوراک تهیه نکنید. خودتان را می شناسید و می دانید در چه زمانی و مکانی باشید، وسوسه سراغتان می آید. آن زمان ها و مکان ها را کنترل کنید. و در آخر این که با کسب مهارت های اجتماعی، موفقیت های درسی و کاری و پیوند برقرار کردن با دوستان خوب در جاده ی سلامت قرار گیرید. یادتان باشد بعد از ترک هر کار وسوسه برانگیز و به ظاهر لذت بخش قبلی، امکان دارد هر از چندی دوباره خطا کنید. ناامید نشوید و برنامه های خود را طوری ادامه دهید که دیو نفس کاملاً بیجان و هلاک شود. دوستی با یک دختر چه مشکلی را حل می کند؟ وابستگی عاطفی پیدا می کنید و در اثر تماس و ارتباط زیاد میل جنسیتان بیدار می شود و شدت می گیرد. یا به رابطه ای گناه آلود می افتید یا بعد از مدتی دوستی را قطع می کنید و آنگاه شما می مانید و دو مشکل جدید به وجود آمده:
الف- سرخوردگی عاطفی. ب- ده ها تصویر تحریک آمیز که در اثر نگاه نکردن و تماس های شما در ذهنتان پابرجا شده اند.[1] دفع و رفع خودارضايي
براي دفع(پيشگيري) و رفع(درمان) خودارضايي از شيوه هاي زير بايد كمك گرفت:
1-اجتناب از هر گونه تحریک مصنوعی
2-تهیه برنامه فشرده و تمام وقت
3-توجه مخصوص به ورزش
4-باید عادتی جانشین عادتی گردد
5-پرهیز مطلق از تنهایی
6-ازدواج در نخستین فرصت
7-تلقین و تقویت اراده (یکی از اطبای روان شناس دکتر ویکتور پوشه فرانسوی می گوید: – باید تلقین را چندین روز پشت سر هم ادامه دهید- هر روز در محلی آرام که چیزی فکرتان را مشغول نکند فکر خود را متمرکز ساخته و با کلماتی شمرده و محکم این جملات را بگویید: من به خوبی قادرم این عادت بد را از خود دور کنم ، من قادرم و…)!
8-پرهیز کامل (از همنشینی با افراد منحرف و مبتلا به این عادت بد ، به طور مطلق پرهیز کرد.)
9-تقویت عمومی و رژیم غذایی
10-استمداد از نیروی ایمان و اعتقاد مذهبی[2] نكته دقيق روان شناختي
1- در ماه مبارك رمضان چند روز اول براي روزه داران سخت است، ولي با «مقاومت و صبر» در اين ايام بقيه روزها احساس توانمندي و اراده بيشتري در خود احساس مي‌كنند. قدرت اختيار و اراده خود را نبايد دست كم بگيريم. فردي به امام صادق(ع) گفت فردي خودارضايي(استمنا) مي كند و ادعا دارد كه نمي تواند آن را كنار بگذارد. امام پرسيدند در بين جمع هم اين كار را انجام مي دهد؟ آن فرد گفت نه. امام فرمود: پس مشخص است اراده دارد.
2- گاهي خودارضايي همراه با يك بيماري مانند اضطراب و افسردگي است و در واقع فرد به طور ناخودآگاه با خود ارضايي مي خواهد فشار بيماري را كم كند. مانند افراد سيگاري از دفعات كم شروع مي شود و به طور تصاعدي بيشتر و بيشتر مي شود. كسي كه احساس مي كند با راهكارهاي دهگانه بالا نمي تواند بر خودارضايي غلبه كند لازم است براي درمان از روان شناس باليني و روان پزشك كمك بگيرد. [3] دانلود كتاب
براي دانلود كتاب رهايي از خود ارضايي اينجا رجوع كنيد.
http://www.askdin.com/thread34758.html

پی نوشت :
1. سپيده دانايي دات بلاگفا دات كام، دکتر محمود گلزاری
2. کتاب مشکلات جنسی جوانان ،نشر نسل جوان، آیه الله مکارم شیرازی ، صحفات 137- 161( اين كتاب را از سايت گفتگوي ديني يا سايت آيت الله مكارم شيرازي مي توانيد دانلود كنيد)
2. وبلاگ زندگي آرام پرشين بلاگ دات آي آر.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.