كتاب :اسلام پزشك بي دارو

غذاى پيشوايان ما

غذاى پيشوايان ما خوب است برنامه اسلامى را از نظر نانها مورد توجه و دقت قرار بدهيم ، و خوراك پيشوايان اسلام را ببينيم ، البته اين بررسيها تنها از جنبه بهداشت غذايى صورت مى گيرد، و جنبه تقوى و زهد آن مورد بحث نيست . 140 ((شخصى به نام ((سويد ابن غفله )) مى گويد بر على ابن ابى …

ادامه نوشته »

نان جو

نان جو نان جو، از جو تهيه مى شود، سبوسهاى جو، مانند سبوسهاى گندم مواد با ارزشى هستند. ((سبوس جو، داراى ويتامينهاى ((ب )) بمقدار زياد مى باشد، خوردن آن نيز سبب مى شود كه ميكروبهاى مفيدى كه در معده بوده و ويتامينهاى ((ب )) مى سازند رشد نموده ، مقدار زيادى ويتامين ب تحويل بدن انسان نمايند. بنابراين خوردن …

ادامه نوشته »

كود شيميايى

كود شيميايى صحبت از نان سفيد و زيانهاى آن بود، از نان سفيد بگذريم ، به بذر و كاشت گندم بپردازيم . زمينى كه مى خواهد بذر را قبول كرده و آنرا سبز كند، بايد آماده و مستعد و نيرومند باشد، براى نيرومند كردن زمين به آن كود مى دهند، در زمانهاى سابق به زمين كودهاى حيوانى و معمولى داده …

ادامه نوشته »

نان

نان نان غذاى اصلى بيشتر مردم است بيشتر نانها را از گندم و جو و برنج درست مى كنند. نان گندم 1 – نان سفيد، 2 – نان سياه ، منظور از نان سفيد نانى است كه گندم آنرا بوسيله ماشينهاى مخصوصى آرد مى كنند، اين ماشينها كاملا سبوس گندم را مى گيرد و تقريبا مغز گندم باقى ميماند، از …

ادامه نوشته »

چگونه آب بياشاميم ؟

چگونه آب بياشاميم ؟ و اين جالب است كه اسلام حتى در مورد چگونگى آشاميدن آب نيز ما را راهنمايى فرموده است و اين دستورها را داده است : 1 – آب را به صورت مكيدن بياشاميم چنانكه رسول اكرم فرموده : ((اذا شربتم الماء فاشربوه مصا و لا تشربوه عبا؛ فان العب يورث الكباد))(150) وقتى آب مى آشاميد. آهسته …

ادامه نوشته »

آب زياد ننوشيد

آب زياد ننوشيد گفتيم آب يك ماده حياتى و با ارزش است ، ولى زياده روى در نوشيدن آن جايز نيست . امام صادق (ع ) در اين باره مى فرمايد: لو ان الناس اقلوا من شرب الماء لا ستقامت ابدانهم (147) اگر مردم آب كمترى بياشامند بدنهاى آنها محكمتر و قويتر مى شود. خوردن آب كم مخصوصا با بعضى …

ادامه نوشته »

ابتنى و شناورى

ابتنى و شناورى خاصيت آب را نمى توان منحصر به آشاميدن كرد، يكى از جنبه هاى شفا بخشى آب ، آب تنى و بهتر از آن شناورى است . شايد خود شما شاهد اين تجربه توام با لذت بوده ايد و اگر نبوده ايد از اين به بعد امتحان كنيد. هرگاه خيلى خسته مى شويد و توانايى كار نداريد، آبتنى …

ادامه نوشته »

آب

آب بهترين چيزى كه مى توان در تعريف آب نوشت اين است كه بگوئيم آب مايه حيات است . آب خالص از نظر شيميائى از 33 جسم مختلف درست شده است . ((در حقيقت آب براى ما آنقدر لازم است و اهميت دارد كه اهميت آن مثل وجود آن براى حيواناتى است كه در آب زندگى مى كنند. 120 ((ما …

ادامه نوشته »

عسل

عسل عسل مرباى طبيعى است ساختمان عسل از اين مزايا بر خوردار است . 1 – عسل نوشابه اى است كه سازندگان آن پيروان غرائزند. بنابراين اهل تقلب و تزوير نيستند. 2 – مواد اوليه عسل ، از زيباترين و فرح انگيزترين ساخته هاى دست قدرت پروردگار يعنى گلهاى رنگارنگ و خوشبو كه در باغها و لاله زارها مى رويد …

ادامه نوشته »

شير

شير شير يكى از غذاهاى مقوى و كامل بشمار مى رود. سالم ترين شيرها، شير گاو است كه با مزاج انسان نيز مناسب تر است . شير مملو از كلسيم است . كلسيم نمك مخصوصى است كه براى استحكام استخوان هاى بدن ، ناخنها و موها نقش حياتى دارد، بدون كلسيم استخوانهاسست مى شوند، دندانها مى پوسند، ناخنها مى شكنند …

ادامه نوشته »