كتاب :اسلام پزشك بي دارو

ميوه ها را بشوئيم

ميوه ها را بشوئيم موضوع ديگر دستور شستشوى ميوه قبل از خوردن آن است . با پيشرفت دانش هر روز نقابى از چهره دستورات اسلام برداشته مى شود و عظمت پيشواى آن را به تمام جهانيان ثابت مى كند، از جمله احاديث و سخنانى كه در مرد شستشوى ميوه ها آمده است حديث ذيل است كه امام صادق (ع ) …

ادامه نوشته »

ميوه ها را پوست نكنيد

ميوه ها را پوست نكنيد يكى از دستورهاى عالى اسلام كه پس از گذشت قرنها دانشمندان به فلسفه و حكمت آن پى برده اند، پوست نكندن ميوه ها است ، و اينكه نمونه اى از سخنان پيشوايان اسلام را از نظر خوانندگان گرامى مى گذارنيم . امام صادق عليه السلام در مورد حالات پدرش امام باقر(ع ) مى فرمايد: كان …

ادامه نوشته »

ميوه منبعى از املاح معدنى اند

ميوه منبعى از املاح معدنى اند در ميوه ها انواع و اقسام مواد معدنى كه هر يك به نوبه خود سازنده يك قسمت از بدن ما هستند وجود دارد مانند: 1 – آهن : آهن ميوه براى تجديد گلبولهاى قرمز خون در مورد كم خونى و بيمارى (زردى دختران ) اهميت زيادى دارد. و نسبت به آهنى كه در گوشت …

ادامه نوشته »

بخش سوم : ميوه ها

بخش سوم : ميوه ها ميوه ها بخش سوم اين كتاب را تشكيل مى دهند اهميتى كه اسلام براى ميوه ها قائل است بيشتر از بسيارى از غذاها است در قرآن مجيد آيات زيادى است كه بطور عموم نام ميوه ها را برده ، و آنها را دليل بر عظمت آفريدگار قرار داده ، و بعضى آيات از ميوه مشخص …

ادامه نوشته »

سركه

سركه ((سركه در اثر تخمير الكل انگور يا خرما بوسيله نوع قارچ به نام ((ميكو در مآ استى )) بوجود مى آيد. سركه تركيب شده از 7 تا 8 در صد ((اسيد استيك )) و نيز داراى مقدارى ((اسيد ماليك ))، ((اسيد سيتريك )) و ((اسيد تارتريك )) كه مجموعا به نسبت تقريبى 2 تا 3 گرم در ليتر مى …

ادامه نوشته »

نمك

نمك نمك يا كلرور سديم چيزى است كه در اسلام به آن سفارش شده است : رسول اكرم (ص ) مى فرمايد: لا يصلح الطعام الا بالملح (194) غذا جز با نمك اصلاح نمى شود. نمك است كه ظاهرا غذا را خوشمزه و مطبوع مى سازد در واقع با آن خاصيت مى دهد. ((گذشته از آزمايشهاى علمى و اعمال فيزيولوژيكى …

ادامه نوشته »

تخم مرغ

تخم مرغ در اينجا منظور از تخم مرغ تخم مرغ خانگى است البته تخم مرغهاى ديگرى هم هست كه بعدا به آنها اشاره ميشود. ((وزن يك تخم مرغ بطور متوسط 55گرم است كه 7 گرم آنرا پوست و بقيه تقريبا دو ثلثش سفيده و يك ثلثش زرده مى باشد و 85 كالرى مى دهد. در صد قسمت تخم مرغ كامل …

ادامه نوشته »

پنير

پنير پنير نيز يكى از مشتقات شير است شير را بوسيله پنير مايه ، پنير مى كنند. پنيرهاى كهنه ؛ تازه ، كم نمك ، پر نمك ، و پنيرهايى كه از شيرهاى گوناگون ساخته مى شوند همه با كمى تفاوت خواص پنير دارند. قبل از همه به سراغ خواصى كه اسلام براى پنير بيان نموده مى رويم و نيز …

ادامه نوشته »

ماست

ماست ماست جزء غذاهاى قديمى انسانها است ، غذايى است كه بيشتر بعنوان نان خورش فقراء محسوب مى شود و ثروتمندان آن را همراه غذا و در كنار سفره قرار مى دهند و داراى خواص و مزاياى بسيارى است . و چون به اصطلاح ، طبيعت آن سرد، و به اصطلاح ديگر ويتامين ((ب )) آن زياد است گفته شده …

ادامه نوشته »

نان برنجى

نان برنجى از اقسام نانها نيز، نان برنجى است ، براى پختن آن چند طريق است : 1 – برنج را چلو بپزند (يعنى آب كش كرده كه لعاب آن را گرفته باشند) بعد چلو را خشك كنند، و آرد كنند و با آب خمير نمايند سپس يكى دو ساعت بگذارند تا خمير چاق شود، بعدا نان بپزند. 2 – …

ادامه نوشته »